Shirley Kambel

Sensitief
Rustig
Leren van de Natuur
Gelijkwaardigheid in relatie
Teacher type
  • Professional Live The Connection coach
Biography

Al sinds mijn middelbare schooltijd ben ik gefascineerd door wat wij als mensen kunnen met onze geest. En in de kracht van het lichaam. Dit heeft mij geleid langs veel bronnen van kennis, wetenschap, opleidingen en persoonlijke ervaringen.

Professioneel houd ik mij al sinds 1998 (net moeder geworden) intensiever bezig met gedragsverandering rondom voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft onder andere tot resultaat gehad dat ik van 2012 tot en met 2015 een eigen franchise sportschool voor vrouwen heb gehad. Ik heb meer dan 200 vrouwen sportief en mentaal begeleid.

Deze ervaring heeft in mij het verlangen versterkt om meer te weten hoe het werkt met die belemmerende overtuigingen. Dingen die ons tegenhouden om de doelen die wij onszelf stellen te realiseren. Ook heb ik de passie om te werken met vrouwen die kampen met problemen op het gebied van zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld. Vrouwen die willen leven in plaats van overleven.

Ik werk intuïtief en gebruik mijn gehele levenservaring om de best mogelijke ervaring en transformatie te krijgen voor jou.

De methode van Live the Connection vormt hierin het basisinstrument. Dit heeft in mijn leven een grote impact gehad. Snel, diepgaand en blijvende verandering.

Daarnaast geeft het jou de mogelijkheid om ook thuis je transformatie van stress blijvend aan te pakken.

Spreek dit je aan? Neem dan contact op met mij. 06 14126394 of info(@)gethappycoaching.com.

Ik kom graag in gesprek met jou om te kijken en vooral te voelen of wij samen kunnen werken.

Lieve groet,

Shirley

 

Education
-
Kernmodule Live the Connection
-
Introductieworkshop Ontstressen
-
Thema Workshop Familie
-
Thema Workshop Communicatie
-
Medische Hypnose Opleiding
-
Gewichtsconsulente
-
Allround Leefstijlcoach
Addresses

Forelkolk 88
8017PJ Zwolle
Netherlands