Live The Connection Publishing

Op 2 december verschijnt het eerste boek van Live The Connection Publishing...

 

Welkom op de boekpresentatie op zondag 2 december in Rotselaar, bij Leuven (B)! Inschrijving verplicht.

Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan voor iedere persoon afzonderlijk het formulier in.

Adres: Centrum Eenheid, Aarschotsesteenweg 381, 3111 Rotselaar

De boekpresentatie is gratis. Wie vooraf een warme maaltijd wenst te gebruiken, kan zich daarvoor inschrijven en betaalt bij aankomst €23. We vragen om hiervoor gepast geld mee te brengen en te arriveren om 12.30 u.

Het boek kan ter plaatse aangekocht worden voor €19,95.

Graag je voornaam met een hoofdletter schrijven. Dank!
Graag je achternaam met een hoofdletter schrijven. Dank!
Via een collega maakte ik kennis met ‘Het ABC van ontstressen’. Deze aanpak werkt zeer effectief en als coach ben ik blij inzicht te krijgen in de achtergrond hiervan. Ik ben aangenaam verrast dat Live The Connection ook zo eenvoudig is toe te passen op jezelf. Tijdens de training ervoer ik de effecten direct en ondanks de eenvoud van de methode is deze zeer diepgaand.

RICHARD KAART IS 47, SPORTIEVE BUSINESS- EN TEAMCOACH

Over de auteur

Marina Riemslagh (PhD) is coach, trainer en supervisor. Ze heeft de voorbije vijfentwintig jaar besteed aan begeleiding, onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Vanuit haar vele opleidingen en haar privépraktijk ontwikkelde ze ‘Live The Connection’ en ‘Het ABC van ontstressen’, om op een zelfstandige, gezonde, effectieve, snelle en gemakkelijke manier te ontstressen.
Dit boek is bedoeld om de lezer inzicht te geven in de onderliggende mechanismen van stress en als tool om deze stress aan te pakken. De methode is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan.