Themaworkshop Gezondheid

Inhoud

Er zijn verscheidene definities die gezondheid niet enkel zien als de afwezigheid van ziekte, maar als een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk, sociaal, maatschappelijk en spiritueel welzijn.

Deze vierdaagse themaworkshop stelt als doel om gezondheid te bereiken door jezelf te helen, dat wil zeggen: door alle aspecten van lichaam en geest via een kwaliteitsvolle dialoog te verbinden. Van daaruit vind je vanzelf ook sociaal, maatschappelijk en spiritueel welzijn. Deze doelstelling omvat heel veel perspectieven, die je allemaal tegelijk zal adresseren.

Hoe doe je dit? Aan de hand van een nieuw verbindingsproces waarbij alle perspectieven tegelijk en in hun samenhang verbonden worden. We gaan dus voor een intense versnelling van de verbindingen, zodat je authentieke zelf in lichaam en geest zichzelf op de meest efficiënte manier realiseert.

Programma

  • Dag 1: Opbouw van de verschillende aspecten van het verbindingsproces
  • Dag 2: Gebruik van het verbindingsproces voor je aandoeningen
  • Dag 3: Herstel van de beschadigde systemen
  • Dag 4: Zelfzorg realiseren: mooi, fit, gezond en lang jouw bestemming leven

Voorwaarden om deel te nemen

Om te kunnen deelnemen, is het nodig dat je vlot en gemakkelijk de volgende verbindingsprocessen uit kunt voeren:  alle processen van de Kernmodule, 'Zelfsabotage oplossen', 'Familiepatroon opsporen, herkennen en oplossen' en 'Van oude last naar eeuwige zegen'. Dat betekent dat je de Themaworkshops 'Familie' én 'Communicatie & zelfsabotage' allebei gevolgd hebt én dat je met dit materiaal aan de slag bent.

Omdat we in de Themaworkshop 'Gezondheid' verderbouwen op de verhouding tussen het 'authentieke zelf' enerzijds en het 'getraumatiseerde, reagerende zelf' anderzijds, zoals in de workshops 'Vanishing Twin & weten wie je bent' en 'Grensoverschrijding', is het nodig dat je ook minstens één van deze twee themaworkshops gevolgd hebt.

Eerstvolgende data

20 t.e.m. 23 augustus in Rotselaar (Leuven), 24 t.e.m. 27 september (locatie wordt nog gezocht) en 3 t.e.m. 6 december in Rotselaar (Leuven).

Opgelet!

Klik hier om in te schrijven indien je de Themaworkshop Grensoverschrijding reeds hebt gevolgd.

Klik hier om in te schrijven indien je de Themaworkshop 'Vanishing Twin en weten wie je bent' reeds hebt gevolgd.

Deze workshop wordt enkel live gegeven indien mensen niet meer dan 1,5 meter afstand moeten houden, anders vindt hij online plaats. In het geval dat de workshop live plaatsvindt in Rotselaar, komt er €26 per dag bij voor het warme middagmaal. Hou daar rekening mee wanneer je inschrijft.