icon-communication

LTC Masterclass Communication

This workshop has ended.

Where

Wijkcentrum 't Bellefort Eindhoven

Iepenlaan 40
5616 NS Eindhoven
Netherlands

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Available places
40

Additional information

Programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De tweede dag werken we van 9u tot ongeveer 18u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags hebben we een uur pauze. Je kan aanmelden voor de lunch bij Hans Vrijmoeth, mail voor 19 juni naar delight.hans@gmail.com. Vermeld alsjeblief of je elke dag lunch wil en of er dieetwensen zijn. Kostprijs is €9 per dag, we voorzien een eenvoudige broodjeslunch. Je kan ook zelf je lunch meebrengen.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen map mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. En breng natuurlijk je map met werkbladen mee, want die gaan we zeker gebruiken.

Parkeren en overnachtingsmogelijkheden

Het adres is Wijkcentrum ’t Bellefort, Iepenlaan 40, Eindhoven. Er is voldoende parkeerplaats in de buurt van het gebouw en het is gratis. In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de Themaworkshop, bel +31 (0)651351588 (Hans Vrijmoeth). Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via een antwoord op deze email, zodat we dit kunnen organiseren.

Voor overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Eindhoven kan je hier wat inspiratie opdoen.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je dit najaar opnieuw te ontmoeten!

Hartelijke groeten,
Marina