ico-trauma

LTC Masterclass Grensoverschrijding

This workshop has ended.

Where

Nijmegen - De Poort in Groesbeek

Biesseltsebaan 34
6561 KG Groesbeek (Nijmegen)
Netherlands

Visit website

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
40

This workshop has ended.

Additional information

Opgelet, deze workshop wordt gespreid over 3 dagen: 26-27-28 oktober 2019

Vanaf 2 september t/m 22 november vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Rijksweg in Malden. Dit kan consequenties hebben voor de route naar de Poort.       Hierbij de link waar de laatste informatie wordt ge-update: https://www.gelderland.nl/N844

Prijzen

De prijs voor deze themaworkshop is €660, inclusief lunch. Deelnemers die deze workshop herhalen, rekenen €60 voor de maaltijd ter plaatse af.

Voor meer informatie rond prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig eerst de Kernmodule bijgewoond te hebben en de Themaworkshops Familie en Communicatie en zelfsabotage.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De tweede en derde dag werken we van 9u tot ongeveer 18u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Gelieve meteen je dieetwensen door te geven via het contactformulier (ten laatste twee weken voor de workshop).

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)486 57 59 27. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Overnachting

Het is mogelijk om ter plaatse te overnachten, maar het aantal kamers is beperkt. Neem best rechtstreeks contact op met De Poort (klik hier).

Er loopt een actie bij Fletcher Hotels. Berg en Dal is 5 km van Groesbeek. Voor meer info, klik hier.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat, zodat je het kan organiseren zoals jij het liefst wil.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op deze Themaworkshop!

Marina