Where

Zwolle - Dominicanenklooster Altum

Assendorperstraat 27
8021 DE Zwolle
Netherlands

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
20

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen.
Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. 

Uren en Programma :

Op woensdag 23/9 is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De volgende 2 dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fairtrade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn de hele dag door beschikbaar. Je kunt zelf je lunch meebrengen.

Ook kan er dagelijks gezorgd worden voor een biologische lunch, deze kost €15,50 per persoon. Wil je hier gebruik van maken mail dan met  marije@mspirit.nl (tot twee weken van tevoren). Deze lunch wordt extra gefactureerd.

Het klooster ligt dichtbij het Weezenlandenpark waar je tussen de middag lekker kunt wandelen. Daarnaast ligt ze centraal in de wijk Assendorp waar diverse gezellige eetgelegenheden zijn.

Ligging, parkeergelegenheid en openbaar vervoer :

Het Dominicanenklooster is een prachtige locatie met een sfeer om te bezinnen. We hebben een mooie eigen ruimte op de tweede verdieping (Altum). Als we naar buiten kijken, zien we de boomtoppen en kijken we uit over Zwolle Centrum. Het klooster heeft een eigen kloostertuin, waar we met mooi weer gebruik van kunnen maken om te oefenen.

Je kunt gratis parkeren op het eigen parkeerterrein (op basis van beschikbaarheid).

Het Dominicanenklooster is goed bereikbaar met openbaar vervoer, ze ligt nabij bushalte Molenweg (stadsbus 7 en streekbus 167) en Assendorperdijk (streekbus 70). Het is lopend vanaf Zwolle Centraal Station 13 minuten.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail door hier te klikken.

 

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten !

Marije