Where

Vleuten -Verenigingsgebouw Torenpleinkerk

Schoolstraat 5
3451 AA Vleuten (Utrecht)
Netherlands

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
22

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop “Ontstressen in minder dan 5 minuten” bij te wonen, met een  trainer, live, of online. In de Kernmodule gaan we er van uit, dat je dit materiaal al echt goed beheerst. Mijn dringende raad zou zijn, om, als het enigszins mogelijk is, de workshop Ontstressen live te volgen: ik merk elke keer weer, hoeveel meer kennis en ervaring je dat geeft. En de Kernmodule brengt je dan meteen veel meer resultaat.

Workshops Ontstressen geef ik:

op 16 april in Vleuten (vlakbij Utrecht),
inschrijven kan hier

op 2 mei in Amsterdam,
inschrijven kan hier 

op 23 mei in Vleuten (vlakbij Utrecht).
inschrijven kan hier

De workshop in Vleuten is goed bereikbaar per auto (vlakbij A2) en openbaar vervoer (treinstation Vleuten), je kunt gratis parkeren.

In Amsterdam is de workshopruimte ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. Parkeren is niet gratis (€ 4/uur vlakbij, € 3/uur in de Dapperbuurt, aan de overkant van de Linnaeusstraat, of via P+R Zeeburg: € 1 per dag plus je openbaar vervoerkaartje. Ik heb de workshop qua aanvangstijd met opzet zo gepland, dat je daar gebruik van zou kunnen maken ?).

Je kunt op de links van de data klikken om je meteen aan te melden.

Op mijn website www.kleurbekennen.eu vind je ook altijd de workshops die ik geef.

Je kunt deze workshop ook online volgen (gratis online door hier te klikken), je hebt dan echter geen echte trainer bij de hand.

Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle belangrijke updates.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. 
Nogmaals, die kennis en ervaring wordt als bekend verondersteld. Als je nog vragen hebt, kun je die op de eerste dag van de Kernmodule stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. Doel is, dat je leert zelfstandig te werken met de verbindingsprocessen (zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen). Stop stress, create your life!

Pauzes en maaltijden

Koffie en thee, water, wat lekkers en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. We kiezen ervoor om geen lunch te verstrekken, zodat we de prijs van de workshops zo laag mogelijk kunnen houden.  Je kunt zelf je middageten meebrengen of wat te eten halen bij de Albert Heijn en Jumbo vlakbij, of bij één van de restaurantjes die Vleuten rijk is: de Brouwerij, D’Amici, Oost-West.

Locatie, vervoer, parkeren en overnachtingsmogelijkheden

De workshop vindt plaats in de bovenzaal van het verenigingsgebouw van de Torenpleinkerk. Deze kerk ligt midden in het dorp Vleuten. De toren van de Torenpleinkerk stamt uit 1300, het kerkgebouw is van de 19e eeuw. Als je vóór de kerk staat, loop je er aan de linkerkant langs. Achter de kerk zie je een deur (in “het verenigingsgebouw”). Daar ga je naar binnen. De bovenzaal bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

Vleuten ligt vlakbij Utrecht. Met de trein bereik je station Vleuten in maar een paar minuten vanaf Utrecht Centraal. Die trein gaat overdag 4x per uur. De locatie is goed beloopbaar vanaf het station (makkelijke route, 7 minuten).

Er is voldoende (gratis!) parkeerplaats op het terrein en in de buurt. In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel de Teacher Matte Marij op +31 (0)6 1 5678 235. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Voor overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Vleuten (of Utrecht) kun je hier wat inspiratie opdoen:

https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/vleuten/nederland/c2745431

https://bedandbreakfast.bbnl.nl/uptodate/Vleuten

https://www.airbnb.nl › Netherlands › Utrecht

https://liefstleidscherijn.nl/benb/

http://benbbijdewitteboerderij.nl/

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. op de eerste dag een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. Je krijgt van ons een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail door hier te klikken.

 

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Matte Marij