icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

Stokershorst

Stokershorst 1
6034 NL Nederweert-Eind
Netherlands

Visit website

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
25

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf eten meebrengen of er is mogelijkheid om 's middags te lunchen voor 5,- euro, en 's avonds diner voor 5,- euro. Indien je wenst mee te eten, gelieve rechtstreeks contact te nemen met de organisatie ter plekke.  Contactinfo vind je hier.

Parkeren en overnachtingsmogelijkheden

Er is voldoende parkeerplaats op het terrein. In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)486 57 59 27.

Er zijn een beperkt aantal overnachtingsmogelijkheden in kleine kloosterkamertjes aan 30,- euro per nacht voor een 2 persoons kamer en 35 euro voor een 1 persoon kamer. Het ontbijt kost 5 euro en is vegetarisch. Bij interesse kan je rechtstreeks contact nemen: denieuwewereld@stokershorst.nl.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Marina