icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

Parkoffice Gent

Franklin Rooseveltlaan 348
9000 Gent
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
30

Additional information

Opgelet, de workshop wordt gespreid over 2 weekends: 9+10 februari en 23+24 februari (ipv 11+12/02)!

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma 

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Koffie en thee, water, tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Broodjeszaken en eetgelegenheden zijn op wandelafstand. Uiteraard dat je ook zelf een lunchpakket kan meebrengen.

Parkeren

Parkeren kan in de straten rondom, maar let op; niet parkeren op bewonerszones en blijf liever in de oranje zone (is goedkoper dan de rode zone). Parkeren kan ook in de ondergrondse parking van Gent-Zuid (Interparking). Dit is op 5 minuten wandelafstand van Parkoffice. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Cursusmateriaal is inbegrepen in de workshop.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Isabelle