icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

ONLINE

online
2880 online
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
25

This workshop has ended.

Additional information

DIT IS EEN ONLINE KERNMODULE

Als je deelneemt aan deze online Kernmodule, kan je daarna gratis deelnemen aan de live Kernmodule bij dezelfde Teacher. Enkele dagen voor de online workshop ontvang je de link en de instructies om online deel te nemen.

Op tijd inschrijven

In verband met het opsturen van het cursusmateriaal vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Indien dit niet mogelijk is, bezorgen we het cursusmateriaal digitaal zodat je het zelf kunt (laten) printen.

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen. We raden aan je in te schrijven voor een van deze online workshops, omdat je dan persoonlijk wordt begeleid in het aanleren van ‘Het ABC van ontstressen’. Van de Teacher bij wie je de Workshop Ontstressen volgde, krijg je een kortingscode van €25 op de Kernmodule.
Ben je niet in de gelegenheid om aan een live online workshop deel te nemen, dan kan je hier klikken en de online video’s ‘Eerste Hulp Bij Onrust’ bekijken, zodat je zelf al met ‘Het ABC van ontstressen’ kunt oefenen. Als je nog vragen hebt, kan je die op de eerste dag van de Kernmodule stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er online ontvangst vanaf 9u. We beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De volgende dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u. Tussendoor zijn er pauzes en er wordt één uur middagpauze genomen.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. Ook dit gebeurt online.
Doel is dat je leert zelfstandig te werken met de verbindingsprocessen zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen.

Er wordt steeds voldoende assistentie voorzien door mensen die ervaring hebben met Live The Connection, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt gedurende de workshop.

Workshopmateriaal

Enkele dagen voor de workshop ontvang je het cursusmateriaal en de werkbladen per post. In verband met het opsturen van het cursusmateriaal vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Indien dit niet mogelijk is, bezorgen we het cursusmateriaal digitaal zodat je het zelf kunt (laten) printen.

Prijzen

De prijs voor deze Kernmodule is €880. Wie een laag inkomen heeft, krijgt €220 korting voor deze Kernmodule. Een kortingscode kan aangevraagd worden via het contactformulier door wie alleenstaand is en onder de €1400 en samenwonend onder €2300 per maand aan inkomsten heeft (inclusief inkomsten van huurgelden, aandelen en dergelijke; exclusief kindergeld).
Wie jonger is dan 25 krijgt eveneens €220 korting op de deelnameprijs van de Kernmodule. Neem contact op om een kortingscode te ontvangen.

Wie met twee of meer leden van hetzelfde gezin deelneemt aan deze workshop, kan voor de overige samenwonende gezinsleden een korting van €220 aanvragen.
Wil je deze Kernmodule herhalen (dus nam je in het verleden reeds deel), dan betaal je €220.

Van harte welkom!
Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!
Marina