icon-swirl

Core

This workshop has ended.

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
40

Additional information

Prijzen

De prijs voor deze workshop is €880 + €96 voor de warme middagmaaltijd. Deelnemers die deze workshop herhalen, rekenen de maaltijd ter plaatse af.

Opgelet, op 15/10 worden de inschrijvingen voor de maaltijden afgesloten. Wie zich nadien registreert via de website brengt dan zelf een lunchpakket mee. Wie een maaltijd bestelde en een dieet wenst, dient tegen die datum ten allerlaatste zijn/haar dieetwensen door te geven.

Voor meer informatie rond prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De volgende dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze voor de warme maaltijd die inbegrepen is in de meerprijs van deze workshop. Gelieve nu meteen je dieetwensen door te geven via het contactformulier (ten laatste twee weken voor de workshop).

Parkeergelegenheid

Gratis parkeergelegenheid is er voldoende in de straten rondom. Voor de locatie, volg de pijl 'Abdij Keizersberg'.

In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)486 57 59 27. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail door hier te klikken.

 

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Marina