Where

Kontich - De Jachthoorn

Doornstraat 11
2550 Kontich (nabij Antwerpen)
Belgium

Visit website

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
12

Additional information

Opgelet : deze kernmodule wordt verspreid over 4 zaterdagen :
21/3, 4/4, 11/4 en 25/4

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop “Ontstressen in minder dan 5 minuten” bij te wonen, met een Teacher, live of online. In de Kernmodule gaan we er van uit, dat je dit materiaal al beheerst.
Mijn raad zou zijn, om, als het enigszins mogelijk is, de workshop Ontstressen live te volgen: ik merk elke keer weer hoeveel meer kennis en ervaring je dat geeft. En de Kernmodule brengt je dan meteen veel meer resultaat.

Op deze website vind je de workshops ‘Ontstressen’ die ik zelf geef op vrijdagavond, 21 februari en op zaterdagochtend, 22 februari. Tevens vind je er diverse workshops ‘Ontstressen’ die mijn collega’s geven. Van harte welkom !

Je kunt deze workshop ook online volgen (gratis online door hier te klikken), je hebt dan echter geen echte trainer bij de hand.

Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle belangrijke updates.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. 
Nogmaals, die kennis en ervaring wordt als bekend verondersteld. Als je nog vragen hebt, kun je die op de eerste dag van de Kernmodule stellen.

Uren en programma

Ik heb gekozen om de Kernmodule te geven op 4 zaterdagen met diverse weken tussen, zodat je tussen de opleidingsdagen door er in de praktijk mee aan de slag kan en je ervaring telkens kan inbrengen op de volgende opleidingsdag.

Op de eerste dag is er vanaf 9 uur ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18 uur. De derde en vierde dag werken we van 9 uur tot ongeveer 18 uur. De laatste dag starten we om 9 uur en ronden we af omstreeks 17 uur.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. Doel is dat je leert zelfstandig te werken met de verbindingsprocessen (zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen). Stop stress, create your life!

Pauzes en maaltijden

Koffie en thee, water, wat lekkers zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we (meestal ongeveer) een uur lunchpauze. Lunch is inbegrepen, een heerlijke soep en belegde broodjes, ook vegetarische broodjes zijn aanwezig. Heb je speciale dieetwensen, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met Jetty door hier te klikken.

Parkeren

Deze locatie is per auto 5 minuten vanaf de autosnelweg E19.  Er is gratis en veel parkeermogelijkheid vlak voor de deur. De locatie is een stijlvolle seminarie-horecazaak.

Op 15 minuten wandelen is er een afstapplaats van bus met als halte ‘Revarte’, je vindt de bereikbaarheid als volgt : https://www.revarte.be/nl/bezoeker/bereikbaarheid-revalidatieziekenhuis-revarte/

In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel de Teacher Jetty Michielsen op +32(0)473 86 36 48 of +31(0)6 221 87 382. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Omdat de ervaring leert dat iedereen zijn materiaal liefst zelf ordent, vragen we om een eigen ringmap mee te brengen voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. Er is een perforator met 4 gaatjes beschikbaar voor gebruik. We geven je bovendien een apart mapje met de werkbladen die we het vaakst gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Jetty Michielsen