When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
70

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op donderdag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf iets meebrengen om te eten of contact opnemen met ingridklabbers57@gmail.com om te reserveren voor vegetarische broodjes, soep en salade aan €10 per dag. Betalen doe je ter plaatse. Je kan aan Ingrid laten weten of je gluten- en/of lactosevrij wenst te eten of andere dieetwensen hebt.

Parkeergelegenheid

Parkeren is gratis. Een tip om op de juiste plek te parkeren: adres is dus Weligerveld 6 in Pellenberg. Je volgt de pijlen Universitaire ziekenhuis Pellenberg (UZ) en zodra je op het domein bent, volg je de pijl 'Lucina'. Vlak voor de bocht en de weg omhoog zie je het kasteel aan de rechterkant. De parking is voor het weggetje rechts, aan de achterkant van het kasteel. Parkeer daar en loop dan via de grote trap aan de voorkant het kasteel binnen. Ben je bovenaan aan het ziekenhuis terechtgekomen, dan ben je te ver gereden. Gewoon terug naar beneden rijden en naar links draaien tot je achter het kasteel parkeert. 

Overnachtingsmogelijkheden

Voor overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Pellenberg (Leuven) kan je hier wat inspiratie opdoen.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Marina