Where

Inner Cirkel

Oegstgeeststraat 53
5045TZ Tilburg
Netherlands

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Available places
23

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de KernmoduleLog in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf een lunchpakket meebrengen. Op loopafstand is er een leuke eetgelegenheid (Perron 3, bij het station Reeshof), in winkelcentrum Heyhoef (een paar autominuten) ook supermarkten.

OV, Parkeren en overnachtingsmogelijkheden

De workshoplocatie is per OV perfect bereikbaar via Station Tilburg Reeshof, daarvandaan is het 2 minuten lopen, parkeerruimte is er voldoende in de buurt.  In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel de teacher Hans Vrijmoeth, +31 6 51351588. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Voor overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Tilburg kan je hier wat inspiratie opdoen.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We zorgen zelf voor een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hans

 

Indien u mobiel beperkt bent en bepaalde voorzieningen nodig hebt, gelieve contact met ons op te nemen.