icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

De Blauwe Poort Gent

Collegebaan 49A
9090 Melle
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Available places
30

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Introductie ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Introductie ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Introductie ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Introductie ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online video's van de Introductie ontstressen als de voorbereiding op de Kernmodule goed te bekijken. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op donderdag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

De zaal heeft een houten vloer die enkel te betreden is met zachte schoenzolen. De blauwe poort heeft ook een prachtige tuin waar we gebruik van mogen maken.

Pauzes en maaltijden

Koffie en thee, water en tussendoortjes zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Er zijn lunchmogelijkheden en winkels in de buurt maar ze bevinden zich buiten een aangename wandelafstand. Gemakkelijkst is dus je lunch mee te brengen. Er is een koelkast en een kookvuur, geen microgolfoven.

Parkeergelegenheid

Er wordt verzocht om aan de overkant van de straat te parkeren om zo weinig mogelijk burenhinder te veroorzaken. Alvast dank om daarmee rekening te willen houden.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

 

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Veronika