Ico swirl icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

Zele - Blij met jezelf

Alois de Beulelaan 20
9240 Zele (bij Lokeren)
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
20

This workshop has ended.

Additional information

Opgelet : deze Kernmodule wordt gespreid over 2 weekends !

za  5/10  en zo 6/10
za 12/10 en zo 13/10

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken). Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op zaterdag 28/9 is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Koffie en thee, water en gezonde tussendoortjes zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf je lunch meebrengen of lunchen op de markt van Zele (op wandelafstand)

Openbaar vervoer en parkeergelegenheid

Het treinstation van Zele is op drie minuten wandelafstand. 
Gratis parkeren kan in de straat of op het plein (Zandberg)

In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)485/50.70.35. 

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Veronika