icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

Beveren - Stiltehuis De Rank

Kasteeldreef 20A
9120 Beveren-Waas
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
20

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op vrijdag 07/02 is er vanaf 9u ontvangst met thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. Op de laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Thee, water, wat lekkers en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. We kiezen ervoor om geen lunch te verstrekken, zodat we de prijs van de workshops zo laag mogelijk kunnen houden.  Je kan zelf je middageten meebrengen.

Parkeren

Parkeren kan met parkeerschijf (telkens voor 2 uur)

In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)496 999 441 (Lief) of +32 (0) 496 07 55 40 (Leen). Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail door hier te klikken.

 

Van harte welkom, we kijken ernaar uit je te ontmoeten !

Leen & Lief