icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

Berlare - Amuzen

Donklaan 85
9290 Berlare
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
40

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Er is lunchmogelijkheid in de straat zelf, doch net iets te ver om te voet te gaan. Je kan ook zelf eten meebrengen.

Er kan lunch verzorgd worden (broodje + soep) van zodra we met 15 zijn. Dit kan desgevallend een week van tevoren geregeld worden. De prijs zal maximaal 15€ bedragen. In geval van interesse, gelieve dit te melden via het contactformulier.

Parkeren

Parkeren kan aan de overzijde van de straat, op de ruime parking van de festival hal of aan de kapel. Alle parkings liggen op slechts enkele minuten wandelen van Amuzen. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Veronika